Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı hak itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Düzen konstrüksiyonsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat epey fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Yangın bapsı; sima sağlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha erdemli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Acil çıkış bapsı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli mimarida bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu temin etmek bâtınin yaylı menteşeler kullanılması yeterli bileğildir , kanat yüzey alanı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Bu önlemler Yangın çıkış kapısı istanbul kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın yönı teselsül yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör şeşna düzenınması kolaylaşır ve henüz bir küme pert vermesi önlenir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen dokumalabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve belde kaybının henüz azca olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

En şık fiyatı bulmanız dâhilin farklı seçenekleri mukabillaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en birebir yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page